Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Babyland

Välkommen till Bloggombarn.se!

baby hand och vuxen hand

Här skriver jag om barn och föräldraskap utifrån min egen kunskap och erfarenhet som pappa. Min tanke är att sajten ska fokusera på praktiska och användbara tips för föräldrar, blivande föräldrar och anhöriga. Inte så mycket latte-bilder alltså, utan hellre tips om att omlottbody är en bra grej för små barn eller hur man blandar välling smidigt! 🙂

Några fler saker jag kommer tipsa om

  • Nyheter som är intressanta för föräldrar
  • Sätt att spara pengar
  • Intressanta produkter och tjänster som jag hittar för barn och föräldrar

Gilla gärna Bloggombarn.se på Facebook och registrera dig på nyhetsbrevet i kolumnen här bredvid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top