Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Babyland

Maskin som gör mjölkersättning och välling automatiskt

baby brezza formula pro vällingmaskinDrömmer du om en maskin som kan värma och blanda välling, modersmjölksersättning eller rentav gröt? Kanske blandar du välling eller ersättning 8 gånger om dagen? Eller 12? Visst hade det i så fall varit smidigt om det fanns en maskin som värmer vattnet till lagom temperatur, doserar pulver och blandar, helt automatiskt?

Det finns en sådan maskin! Eller rättare sagt, jag har hittat två olika alternativ:

  • Baby Brezza Formula Pro. En mjölkersättning- och vällingmaskin som
    kan göra 60 ml, 120 ml, 180 ml, 240 ml och 300 ml. Valfri flaska kan användas.
    Billigaste priset på Prisjakt är just nu 1899 kr.
  • Diluo. Kan förutom ersättning och välling också tillreda gröt. Allt i lagom ättemperatur. Maskinen kan styras från din smartphone! Diluo är utvecklad och tillverkad i Sverige. Dilou kallar den själva för en barnmatsbryggare. Priset är just nu 3495 kr.

Har du testat Baby brezza eller Diluo?

Det skulle vara kul om du som testat Baby brezza eller Diluo vill dela med dig av dina erfarenheter i en kommentar.

Jag har inte testat någon av dessa maskiner. Frågan är hur mycket underhåll och rengöring som faktiskt krävs? Mjölkpulver blir ju väldigt kladdigt och klistrigt vid minsta fuktighet. Jag sneglade snabbt i Diluos manual och den har t.ex. ett automatiskt rengöringsprogram. Men, de rekommenderar också daglig manuell rengöring av vissa delar.

Kan det vara värt pengarna att inte behöva värma och blanda själv? Jag har försökt optimera processen att blanda välling själv, mer om det en annan gång. Skriv upp dig på nyhetsbrevet, så får du mina tips hur du blandar välling enkelt och snabbt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top