Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Babyland

Bästa sättet att märka barnkläder 2021? Märkpenna från POP?

Dags för dagispremiär och märkning av barnkläder med namn? Det finns otaliga sätt att märka barnkläder, men vilket är egentligen bäst? (Uppdaterat: 2021)

barnskor kläderDet finns namnlappar som sys fast, namnlappar som stryks på, namnlappar med klister, märkpenna och kanske ännu fler sätt? Efter att ha sökt runt på nätet fastnade jag för märkpenna.

Och ska man kanske förutom namn även märka barnkläderna med telefonnummer? Barn och vuxna tappar lätt saker och på stan vet ingen vem Olof eller Karl är…

Resultat efter mina tester

Märkpennan från Polarn och pyret är verkligen bra! Pennan har en lagom smal spets och är lätt att skriva med. Dessutom kladdar den inte och färgen flyter inte ut nämnvärt. Funkade bra på tvättinstruktion, lappar och även undersidan av gummistövlar! Ett bra köp för 39 kr.

Märkpenna från Kappahl. För tjock spets och färgen flöt ut för mycket, så det blev svårläst. Ingen höjdare faktiskt.

Namnlappar med Klister från Filur. Fina symboler och tydlig text på lapparna. Plus för att man kan få plats med både namn och telefonnummer utan problem. Lätta att sätta fast. Verkar funka bäst på plaggens tvättinstruktion eller andra lappar. Går sätta på tyg också, men känns som de fäster bäst på lappar.

Hur märker du kläder? Och vad tycker du funkar bäst?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top